Stridsbåt från Norrtälje till Arholma Nord

 

Boende

I direkt anlutning till Batteri Arholma ligger Arholma Nord, med möjlighet till både familjeutflykter och konferenser. På denna unika plats kan du uppleva en egen klipphäll, kajakpaddling, avkopplande fikastund, stjärnklar natthimmel eller vedeldad bastu. Du bor bekvämt i 2-bäddsrum, enkelrum eller familjerum med dusch/toa i nära anslutning. Du serveras en rejäl frukostbuffé och ofta även lunch och middag, lite beroende på säsong. Om ni är en grupp finns möjlighet att förbeställa mat, allt från husmanskost till middagsbuffé. Det finns även ett stort självhushållskök om ni vill laga er egen mat.

 

Konferens

 Arholma Nord kan ta emot ca 42 personer. Ni bor i 2-bäddsrum eller enkelrum (22 st) med dusch/toa i nära anslutning till rummen. Lakan, handdukar och morgonrockar finns på rummen när ni anländer. Självklart ingår städning efteråt.

 

Mat

Arholma Nord serverar hemlagad rejäl mat. Ofta husmanskost till lunch och en god skärgårdsbuffé till middag. De har fullständiga rättigheter och snapsen Arholma Salut är en favorit!

 

Läs mer på www.arholmanord.se

loading...