Stridsbåtstur med bastu och middag vid Söderarms fyrstation längst ut mot Ålands hav.

 

Nu kan ni få åka stridsbåt från Norrtälje hamn genom Norrtäljes vackra skärgård ut till Söderarms fyrstation, uppleva denna fantastiska anläggning, bada bastu i den gamla ombyggda bunkern och efter det äta middag i utkikstornet med en fantastisk utsikt över Ålands hav. Kvällen avslutas med båttur tillbaka till Norrtälje.

Vi anordnar även lunchturer med visning av fyren.

Självklart hämtar vi er också på andra ställen om ni föredrar det.

 

 

Förlägg konferensen eller festen till Söderarms fyrstation, en upplevelse utöver det vanliga.

 

Ni hämtas upp med vår stridsbåt där ni önskar och får en fantastisk tur mellan kobbar skär bland gamla försvarsanläggningar i den vackra Söderarmsskärgården ända ut till ön Torskär längst ut mot Ålands hav. Sedan 1999 finns här en konferensanläggning som är öppen året runt.

Här kan man uppleva en annorlunda konferens i lugn och ro med möjlighet till äventyr som örn- och sälsafari, sjöfågeljakt, kajakpaddling och mycket mer. Avsluta konferensdagen med ett bastubad i en gammal bunker från andra världskriget och middag i utkikstornet.

 

Fram till 1997 var Söderarms fyr bemannad. Torskär är fortfarande militärt område men inte längre ett skyddsområde. Fyren, som är från 1839, är kulturminnesmärkt.

 

Läs mer på www.soderarm.com